IXCONŽ helpt u uw bedrijfs- of instellingsdoelstellingen te halen met inbreng van een frisse en heldere kijk op ICT Technologie en - Management.

Daartoe adviseert en ondersteunt zij organisaties en instellingen bij de ontwikkeling, inzet en exploitatie van ICT op de gebieden:

  • Infrastructuur Business Analysis
  • Infrastructuur Architectuur
  • Infrastructuur Design
  • Infrastructuur Projecten
  • Infrastructuur Migraties

We brengen brede en diepe technische- alsmede bedijfseconomische kennis van ICT netwerken, platformen en collaborating systemen mee. De ervaring leert dat deze kennis goed van pas komt bij het adviseren over en het voor u praktisch inrichten van ICT Architecturen, ICT Infrastructuren en ICT Service Management processen.

IXCON draagt zorg voor de initiatiefase waarbij helder moet worden gemaakt welk probleem moet worden opgelost, wat het mag kosten, wat het oplevert en hoeveel inspanning het gaat kosten.

Ook worden we ingeschakeld om de gekozen oplossingsrichting ook daadwerkelijk te realiseren waarbij kernwaarden als dedication en daadkracht blijvend aan uw organisatie worden toegevoegd.

IXCON verfrist, innoveert, helpt en ondersteund uw ICT beleid alsmede uw ICT organisatie zodat het opereert zoals uw organisatie dat wenst en waarbij plezier, vakmanschap, klant-vriendelijkheid en kostenbewustzijn terugkeren op plaatsen waar zij horen.

We worden graag gevraagd als ICT gerelateerde projecten zijn vastgelopen of niet die toegevoegde waarde levert die men is voorgespiegeld.